Nume reclamant : MsM Tips ( *Power | Puff )
Numele adminului reclamat : O.G. breloC
Motiv : vazusem si eu intr-un topic a lui yo!!! ca si-a schimbat nick...iar de curiozitate am zis sa vad si eu cum se comporta adminii! Merci de hack
Dovezi :
Ip (doar in cazul in care nu ai ip dinamic) : 79.112.100.40
Ora si Data (doar in cazul in care ai luat hack): 13:08
P.S. ti-am dat un cap cu usp, si dupa la altu un alt cap cu M4A1 (ambele cu 1 glont) nu s-a intampalt si al tine asa ceva?
breloC
Moderator: Mr.Teacher
E prima data cand am luat asa ceva chiar pe degeaba ;)
Am presupus ca trebuie sa fie o dovada, am intrat in cstrike sa caut o poza si nu era niciuna, am zis pana mea asta este
breloC poti sta fiecare runda pe mine si-ti fac singur si demo daca vrei sa-ti demonstrez ca nu folosesc nici un cod si dau capuri mult mai suspecte ;)!
Ti-am dat cap si te-ai dat spec asteptam un moment ca ala ;), ai stat o runda SPEC pe mine si ai crezut ca am coade..hmm...foarte interesant !
Ma gandisem sa fac un demo si cand sa scriu record demo1 a inceput sa se invarta imaginea..wtf..infine multan de unban!
Am presupus ca trebuie sa fie o dovada, am intrat in cstrike sa caut o poza si nu era niciuna, am zis pana mea asta este
breloC poti sta fiecare runda pe mine si-ti fac singur si demo daca vrei sa-ti demonstrez ca nu folosesc nici un cod si dau capuri mult mai suspecte ;)!
Ti-am dat cap si te-ai dat spec asteptam un moment ca ala ;), ai stat o runda SPEC pe mine si ai crezut ca am coade..hmm...foarte interesant !
Ma gandisem sa fac un demo si cand sa scriu record demo1 a inceput sa se invarta imaginea..wtf..infine multan de unban!
Imi place sa ascult "Un cantec prost", sa-mi iau "Prieteni(i)" din "Hotel Cismigiu" si sa ne amintim de "Betia" de la "Vama Veche".