Pentru Domnu' Mugur
Moderators: Floppy, Mr.Teacher, deko1
Nu stiu  care  este  modalitatea  ta  de  a  admina ,  insa  clar  nu  una  buna .Din  cate  stiu  eu cand  ti  se a aduce  la  cunostinta  faptul ca  pe  server  este  un  codat  se  raspunde  afirmativ si  se pune  spec  urmand  sa  verifici  acel  player.  Insa nu  Domnu' Mugur  nee  ii  zic  de  3  ori  ba  vezi ca  ala  are  aim si  el  joaca  in c ontinuare +  ca  imi  iau  si gag  10  min  ca  vezi  il deranjez.  Frate-le meu  nu  stiu  cum sa  iti zic , la  ce  mai  vrei admin  daca  te  doare  in p**a de  ce se  intampla pe  sv? Joci la rank?  nici o problema  da  joaca  fara  admin ,  nu  mai  incurca lumea , si daca  sunteti  admini sa  nu  va credeti superiori ca  a-ti  fost si  voi playeri la randu  vostru  si  daca  un admin  se  juca  cu  comenzile pe  voi sigur nu  va  facea  prea  mare  placere  , asa  ca  daca  intradevar  esti  admin  fii dracu  admin  nu  player  ai  grija de s erver  ca  de  multe  ori  stau  si zic  de  10 ori ca  este  codat pe server ,  ba  cu  aim ba  cu  wall ,  sau  chiar  cu  de  toate da  nu  eu stau si  mor 4  runde la  rand  ca sa  fie  siguri  ca ala  sboara  pe  server .

Okay, deci cam asa sta treaba. Daca avei chef de reclamatie... Nu aici se face 1 la mana. 
2 la mana mi-a spus odata am spus "ok", mi-ai mai spus odata, nu am zis nimic, eram deja demo on pe respectivul codat, mi-ai mai spus odata si ti-am dat gag. Stii tu daca i-am dat sau nu start la demo pe el?
O singura data trebuie sa imi spui ca eu vad nu trebuie sa imi spui de 10 ori si nu esti singurul care imi trimite nume de codati! Eram unu' frate nu am 10 maini daca am 5 nume nu pot sa va fac poftele cum vreti voi, le iau pe rand.
3 la mana nu cred ca cineva de pe aceasta comunitate are vreo problema cu modul meu de a admina!

2 la mana mi-a spus odata am spus "ok", mi-ai mai spus odata, nu am zis nimic, eram deja demo on pe respectivul codat, mi-ai mai spus odata si ti-am dat gag. Stii tu daca i-am dat sau nu start la demo pe el?
O singura data trebuie sa imi spui ca eu vad nu trebuie sa imi spui de 10 ori si nu esti singurul care imi trimite nume de codati! Eram unu' frate nu am 10 maini daca am 5 nume nu pot sa va fac poftele cum vreti voi, le iau pe rand.
3 la mana nu cred ca cineva de pe aceasta comunitate are vreo problema cu modul meu de a admina!
Acum la moda e sa fii mafiot, ;)  dar sa fii din Iasi...e deja fiţa!  

Sunt de accord cu mugur o singura data era de ajuns sa zici nu de 10 ori sa bati omu la cap si demo era start deja deci mugur nu a gresit cu nimica bravo mugur 

Vezi cand mergi pe drum daca esti beat fi atent data viitoare sa nu mai cazi jos ca te lovesti urat 
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare

Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare

Asa Mugur!! Bravooo!!! Paf a spus corect.Bravo Paf!!   )
)

)
)We are the Music Makers-We are the Dreamers of Dreams! Asculta Radio Dreams http://radiodreams.g1.ro:3390/listen.pls