Am vrut sa mi dau si eu cu parerea la chestiile astea care tot se intampla de la vreme incoace,chiar daca e offtopic si il poate deranja pe Exp.
PS:Si doar un administrator mai poate debloca acest post,pt ca subordonarea se face pe grade,ca si pe server.
Nu ma deranjeaza KLAPS! si nici nu ma contrazic cu tine,dar omul a comiso pe demo, am explicat cat mai exact mai sus, sper ca ma consideri suficient de normal la cap ca sa iti dai seama ca nu am cum sa inventez asa ceva

Scan nu i-am dat eu ci Charlatan,si daca dai odata SCAN si iesi curat,asta nu inseamna ca nu poti pune cod dupa oricand vrei tu

Eu am spus Tc,tu ai vorbit peste decizia mea,in postul meu.Atunci daca se poate pune cod si dupa,am sa l rog pe Zink sa dea un scan cu programul.O sa l recunoasca dupa unique id.In cazul asta greseala a fost a lui,ca a uitat sau nu a vrut sa puna demo.Oricum doar tu ai vazut presupusul wall,si asta iti da dreptate tie.
PS: Exp ,ai un warn pe forum pt ca eu am dat TC,si tu chiar daca nu ai dat unlocked,ai vorbit peste postul meu,desi eu am spus TC!