@paf , oricum, poate verifica si lucian in consola (log), ca povestea ta nu se leaga (nici dupa intervalele de timp), prima data mi-ai dat hack de aiurea, dupaia am venit aici am facut reclamatia, mi s-a spus de poze, am pus pozele, mi s-a scos ban-ul, am intrat pe server, dupaia tot imi scriai sa iti dau pozele pe messenger, si imi vorbeai numai cu "prost, idiot, etc" si ti-am zis ca nu am nici o obligatie fata de tine sa iti dau pozele din moment ce mi-ai dat deja hack si deja mi s-a scos ban-ul, si ca daca vrei sa le vezi, sa intri pe forum ca sunt postate deja de 2 ore. daca nu ieseam de pe server sa postez iar pe forum faptul ca am choke 100 si lag 200, si ca tu ma bazai la cap sa iti dau pozele, mai dadeai un hack , la indemnul prietenilor tai jucatori, care au 15 ani si te invata cum sa folosesti un admin. Parerea mea este, si va ramane aceeasi, "Nu ai cum sa ai admini de incredere, atata timp cat oricine isi poate permite sa aiba unul, cumparand-ul".
Later edit:
pai uita-te la intervalul de timp, cand mi-a cerut pozele? la ora 5, el la 3 mi-a dat hack

pozele care le am, sunt cele facute de hack, nu de vreo comanda separata gen "amx_ss cutare"