Rezervare nume pe games.g1.ro

Moderators: Mr.Teacher, deko1

Locked
User avatar
Junyor
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: 05 Feb 2012, 16:19

12 Feb 2012, 18:12

Buna ziua joc pe games.g1.ro de ceva timp si ajunsesem la lvl 23. Spun ajunsesem pentru ca astazi (12.02.2012 - ora 15:50) am vazut ca am din nou lvl 1.
Nu ma intreb de ce pentru ca stiu deja raspunsul. Am prea multa experinta pe modul de wc3 (pentru cunoscatori am fost admin pe arm5) ca sa stiu cum merg lucrurile ( cand cineva ajunge la level mare si nu are numele rezervat, imediat toti incompetentii care habar nau cu ce se mananca acest mod intra cu numele lui, de ce le mai multe ori cu coduri, asa ca sa se razbune).

Astazi am intrat pe server si era cineva cu numele meu (pe fy_snow) care avea cod (aviz cele spus mai sus), dar nu am facut demo pentru ca aveam de gand sa vin la sala sa imi iau admin (in primul rand pentru hartile care nu au boti si sunt foarte mari si in al doilea rand pentru codati). Pe la 12:00 m-am pornit spre sala cu gand sa imi iau un admin, dar pe drum m-am razgandit si acum ma bucur ca am facut-o pentru ca acum eram admin cu lvl 1 (toata munca mea depusa in ultimile saptamani a fost in zadar).

Vreau sa fac doar o propunere (stiu ca e o abatere de la regulile obisnuite): Doar pentru modurile de wc3 ati putea oferi GRATUIT inregistrarea numelui (slot) macar pentru cei cu steam (cazul meu :D).

PS: Joc doar de pe steam (ceea ce ma indoiesc ca avea "mister" JunyoR pe fy_snow cand se folosea de cod si de exerienta mea sa se distreze).


Good Luck & Have Fun
User avatar
T-z3P
Site Admin
Site Admin
Posts: 497
Joined: 09 Feb 2011, 15:41
Location: Iasi
Contact:

12 Feb 2012, 18:15

Avem deja in proiect un astfel de sistem de rezervare a numelor, dar momentan iti dau eu un slot. Da-mi pm pe mess sau aici cu parola si nick si se rezolva.
Image
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Image
Locked