2014-06-10 13:01:01 AMXX (adminvote) Vote: "AlesulG3<10862><STEAM_0:0:420316575><>" vote map (map "fy_dust").
O singura harta la vot.
IAR ?!
Ai mai avut un warn pt acelasi lucru.
Sper ca macar acum sa citeasca regulamentul ala... de aia e facut.
WARN 3 zile.
AlesulG3
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Nu vreau sa fiu rau, dar nu am ce face.
In primul rand, cand este o mapa prea mare pt numarul de jucatori, se da un vote cu cel putin 2 mape. Corect?
In al doi-lea rand, trebuie sa te sfatuiesti si cu adminii de pe server. Corect?
Desi i-am zis de nenumarate ori, si l-am rugat sa nu mai schimbe mapele direct, el tot asa face.
In primul rand, cand este o mapa prea mare pt numarul de jucatori, se da un vote cu cel putin 2 mape. Corect?
In al doi-lea rand, trebuie sa te sfatuiesti si cu adminii de pe server. Corect?
Desi i-am zis de nenumarate ori, si l-am rugat sa nu mai schimbe mapele direct, el tot asa face.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor!
- DanuTz
- Site Admin
Merita un Suspend de 7 - 10 Zile, AlesulG3 - Invata sa Citesti Regulamentul
.::Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery::.
------------------------ [ Fan - DJ - Klaps ] ------------------------------------------
== > ★ █▬█ █ ▀█▀ ★ < ==
- ExpEriEncE
- Global Moderator
Are mult mai multe la activ nu exista regulament sau FORUM pentru respectivul ...PRO REMOVE!
Banii Vin Si Se Duc...Doar Tu Ramai De Fiecare Data
Remove! Poate fi el si AlesuG4.
We are the Music Makers-We are the Dreamers of Dreams! Asculta Radio Dreams http://radiodreams.g1.ro:3390/listen.pls