Numele adminului reclamat : vladSAN
Motiv : Si ieri(dar nu am apucat sa fac screen) si azi, a schimbat harta in min 20(eram inca 3 admini si el a intrat deodata si a dat direct harta la vot, fara un "amx_vote schimbam".I-am anulat comanda(da, stiu ca nu e voie intre admini decat daca o executa un HL, dar torusi, era min 20 si a intrat pentru a doua oara sa faca ce vrea) si dupa 1 min, a schimbat, nici runda finala nu a lasat, nici de anuntat nu a anuntat, nici nimic.
Dovezi :

Parca trebuie sa ne cerem parerile inainte de a folosi unele comenzi, ca asa..intru si eu cand abia s-a schimbat harta si sunt 30 de min si pun ce vreau eu..nu-i prea frumos.
Nu stiu daca e admin nou sau nu, nu m-a interesat prea mult asta, dar l-am vazut doar de doua ori pe server si mereu schimba cum voia el.
Si loveste iar.A schimbat gabitu harta noua, nu a lasat nici 1 min si a bagat fy_snow in 15 oameni si ca sa fie treaba buna, nici nu a ramas pe server, a si iesit.
Si foloseste si aiurea "y@" ca sa ne scrie noua, adminilor, cand are "u@".Nu cred ca intereseaza pe playeri ca ii spun unui admin ceva personal sau chiar legat de joc, dar ce ne priveste strict pe noi..

Faceti ceva cu el va rog.