Nume pe care am luat ban permanent: titi delikat 2001
Serverul pe care am luat ban permanent: titi.g1.ro
Motivul banului permanent : 2001
Numele adminului reclamat : mafy
Dovezi : dovada aici
Steam ID : STEAM_0:0:97082624
SCAN dat in timpul cand eram pe server la cererea adminului mafy: aici
Stau de cel putin 3 ore spectator apoi intru sa joc si eu. Adminul cere scan. Fac scan, i-l intreb daca ma verifica el pe site sau i-i dau eu link.. nu raspunde, nu se misca semn ca nu ar fi fost in joc. Dintr-o data incepe de pe spec sa zica ca am aim:
Normal ca a venit banul...cu toate rugamintile si scanul dat.
Yasuo era skipper... va dati seama caterinca pe chatul de steam...
Initial am ales sa nu fac reclamatie chiar daca banul nu a fost dat corect si a fost permanent.
Dupa unbanul aplicat de adminul Skipper reintru si adminul mafy suparat ca skipper a dat unban...
Si reclamatia a venit. Nu consider tardiva reclamatia deoarece chiar daca se recuperat prejudiciul, ramane fapta (care era iertata daca nu ameninta alt admin).
Skipper: Admin Tata Lor
mafy: Admin Mare
As dori sa intre adminul mafy si sa spuna ce anume a gresit adminul Skipper.
Reclamatie admin mafy
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
Ce glumeț ești tu , ca să știi parola era dintr-un anime , numele unui personaj important așa că nu mă supăr la ce nick ai dar ce sa întâmplat dc nu mai joci pe maradona ?
Pro warn mafy nu are experiența suficientă e admin și joaca cu băieții la g și posibil aia de la g să îl fi influențat oricum mâine am sa fac un topic la discuții generale sa discutăm despre situația sv g1
Pro warn mafy nu are experiența suficientă e admin și joaca cu băieții la g și posibil aia de la g să îl fi influențat oricum mâine am sa fac un topic la discuții generale sa discutăm despre situația sv g1
"14 - Adminii sunt obligati ca inaintea fiecarui ban sau hack dat unui codat sa utilizeze in prealabil comanda amx_demo."
Confirm ca nu s a facut demo.
Daca in wargods arata ca omul e ok nu inteleg de ce anumiti admini nu le vine sa creada.
Daca trec de acest sistem de scanare anumite coduri , e bine ca inainte de orice ban/hack sa se efectueze comanda amx_demo .
3 zile warn adminul mafy
Confirm ca nu s a facut demo.
Daca in wargods arata ca omul e ok nu inteleg de ce anumiti admini nu le vine sa creada.
Daca trec de acest sistem de scanare anumite coduri , e bine ca inainte de orice ban/hack sa se efectueze comanda amx_demo .
3 zile warn adminul mafy
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare
Răspunsul la întrebarea că nu le vine sa creadă este că nu înțeleg pe deplin jocul trebuie să ai un anumit grad de inteligenta și să înțelegi mecanicele jocului , ei sunt slabi atât și la înțelegerea jocului cât și la cs , veteranii s-au Lasat de cs au viața job etc și acum și acum sunt doar buti pe cs , rar găsești pe cineva care sa știe cs nu numai fragul . doar teacher și eu mai înțelegem cs-ul fH s-a lăsat...
- Mr.Teacher
- Global Moderator
In situatia data cred ca esti singurul care percepe cs-ul intr-o maniera de dominare, razboinica asa ca nu ma baga in acceasi tocanita cu tine.
Cum sa dai pro warn la un admin pentru lipsa de experienta ?
Experienta se capata in timp si cere nu numai acumulare de cunostinte ci si mult echilibru emotional.
Maradona e un player, Mara_donna am mai jucat eu in prezenta adminului Mr.Andress.
Reclamatie solutionata TC!
Cum sa dai pro warn la un admin pentru lipsa de experienta ?
Experienta se capata in timp si cere nu numai acumulare de cunostinte ci si mult echilibru emotional.
Maradona e un player, Mara_donna am mai jucat eu in prezenta adminului Mr.Andress.
Reclamatie solutionata TC!
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !