Nume reclamant : Quade
Numele adminului reclamat : Skipper
Motiv : După ce că face abuz și schimbă mapa când vrea, fără vot și alte chestii mărunte, mai și înjură și are comportament de admin care arata că are 9 ani.
Dovezi : https://youtu.be/daTBMAczxP4
https://youtu.be/9PwYPZMLkSk
Admin de pe Titi.
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
Dupa ce ca intri pe sv de 2 ori pe luna mai faci si ce vrei tu, ai schimbat de pe fy_snow pe d2 cu 3 playeri ca asa a vrut perietenul tau sa joace d2x2 si dupa ce pleci tu ramane mapa peste noapte si nema playeri, dupa trebuie sa intre un admin (is 3 admini care mai sunt activi pe sv) si sa schimbe mapa sa poata intra playeri pe sv , nici ss nu stii sa faci parerea mea este ca era bine sa ramana fy_snow la ora aia(19:00)
"If you have all under control you're not moving fast enough"
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Schimbatul mapei e trecut la alte chestii marunte.
Adminul Quade reclama limbajul folosit de tine, folosind dovezi in acest sens.
Adminul Quade reclama limbajul folosit de tine, folosind dovezi in acest sens.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
Ca sa inteleg si eu ce ziceti acolo :
Era fy_snow, se termina adminul quade da la vote o harta mica , se voteaza apoi adminul skipper vine si zice " cat sunt eu pe server jucati ce vreau eu " si schimba iar fy_snow care dupa parerea lui ( nu si a celorlalti de pe server ) este cea mai buna alegere de harta.
Aceasta atitudine "colegiala " duce la 3 zile warn pt adminul in culpa .
Limbajul tau chiar daca nu e jignitor e ofensator ( mars pe forum).
Era fy_snow, se termina adminul quade da la vote o harta mica , se voteaza apoi adminul skipper vine si zice " cat sunt eu pe server jucati ce vreau eu " si schimba iar fy_snow care dupa parerea lui ( nu si a celorlalti de pe server ) este cea mai buna alegere de harta.
Aceasta atitudine "colegiala " duce la 3 zile warn pt adminul in culpa .
Limbajul tau chiar daca nu e jignitor e ofensator ( mars pe forum).
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare