Moderators: Mr.Teacher, deko1

omul le are cu teatru dar cum orice piesa proasta are si erori (scapari) pana la urma iese si adevarul la iveala
 omul le are cu teatru dar cum orice piesa proasta are si erori (scapari) pana la urma iese si adevarul la iveala  

care sa arate ca One Life e Mr.Teacher
 care sa arate ca One Life e Mr.Teacher dar pana sa legati voi numele Life de numele Mr.Teacher e cale luuunga(imposibila).
 dar pana sa legati voi numele Life de numele Mr.Teacher e cale luuunga(imposibila).

. Bine ca a jucat  cs si  nu  a accesat  alte prostii.
. Bine ca a jucat  cs si  nu  a accesat  alte prostii. Cs-u care-l folosesc  acasa  e acelasi Cs carel  folosesc  la servici.. numai  ce sa vezi
 Cs-u care-l folosesc  acasa  e acelasi Cs carel  folosesc  la servici.. numai  ce sa vezi   acasa  sunt  curat  dar la servici... am  wall
 acasa  sunt  curat  dar la servici... am  wall   si  macar de putetam sa  joc  deacolo, ca-l  folosesc  doar sa  supraveghez sv
 si  macar de putetam sa  joc  deacolo, ca-l  folosesc  doar sa  supraveghez sv 

).Eu am si o discutie cu tine si chiar si asa sustineai sus si tare pe forum, ca nu ai nici o legatura cu life, no life si cum vezi doamne caut eu sa ma iau aiurea de tine si ca fac o nedreptate altui jucator, dar asta e o alta poveste din care reiese doar caracterul tau
 ).Eu am si o discutie cu tine si chiar si asa sustineai sus si tare pe forum, ca nu ai nici o legatura cu life, no life si cum vezi doamne caut eu sa ma iau aiurea de tine si ca fac o nedreptate altui jucator, dar asta e o alta poveste din care reiese doar caracterul tau  ...BAFTA!!
...BAFTA!!
 ),deci erai pregatit, numai ca surpriza scan clean dar de pe alt cs.
 ),deci erai pregatit, numai ca surpriza scan clean dar de pe alt cs. .
.Baiatule ai fost prins jucand de pe acest CS, nu ma intereseaza de unde pretinzi ca joci. Poti juca si de pe munte, poti intelege ca nu-mi pasa ? Ai jucat pe Kaka de pe acel CS-GO ? Da. Pentru mine este suficient ca ai recunoscut CS-ul care "joci bine".Mr.Teacher wrote:2. O versiune de pe care joc de 3-4 luni - CSGO-Player