Remove luat pe nedrept
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Salutare , Lucian am pierdut contul cel vechi dNzZz nu stiu nici pass nici pe ce email era facut ,de aceia mi-am facut altul , in primul rand Waller Wow!!! , cand iam dat ban avea un ip cu 93..... nu era nici decum in G , plus ca iam facut amx_demo , altfel nu dau ban degeaba ...... acum ramane la decizia ta daca stau pe "banca" cateva zile sau iei masuri contra lui , din cate am vazut la reclamatii , cam multi iau dat ban , si cam de fiecare data se scuza ca era in G....
1 ai dat ban fara sa faci demo 2 eram in g jucam curat 3 ai ascultat de un prieten deal tau care tio zis ca am aim (naveam aim) si ai dat ban fara demo dovezi cv 4 ramai mai bn cu remove ca is cam multi admini inutili pe kaka bn ca nu mai esti
Floppy: Warn pentru atac la persoane si jigniri.
Floppy: Warn pentru atac la persoane si jigniri.
Nu esti la prima abatere apropo de banuri inutile.
Regulamentul spune simplu ca inainte de ban trebuie sa faci demo iar tu nu ai facut.
Daca banezi in G uri nu banezi permanent ci maxim 120 min , nu ai respectat nici acest aspect.
In acelasi context a banului inutil mai ai o reclamatie aici: viewtopic.php?f=58&t=6730
Concluzie finala cont de admin sters definitiv.
Regulamentul spune simplu ca inainte de ban trebuie sa faci demo iar tu nu ai facut.
Daca banezi in G uri nu banezi permanent ci maxim 120 min , nu ai respectat nici acest aspect.
In acelasi context a banului inutil mai ai o reclamatie aici: viewtopic.php?f=58&t=6730
Concluzie finala cont de admin sters definitiv.
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare