O sugestie
Moderator: Mr.Teacher
- petrumihai
- New Member
As sugera sa faceti un site care sa arate Playerul care a luat ban,ip-ul si adminul care a dat ban.
Este deja pentru HACK (comanda care iti buleste cs-ul) , dar aia e strict pentru 3 persoane : eu , Lucian si Bebi) .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Treaba asta ar fi buna si "ne-buna". Buna pentru B0$$i (owneri), in felul acesta le pot observa activitatea (cum zici tu), modul cum iau deciziile, si "ne-buna" pentru ca hai sa fim seriosi, pe care admin/player il intereseaza de ce l-am "articulat" pe XYZ, eventual faptasul se mira "cum eu ? / dar de ce ? / nu se poate / hai pe forum sa facem o reclamatie / etc. Dar aici mai intervin 3 probleme:
1: Sunt adminii aceia (nu dau nume) care indiferent daca este vreun aimer/waller pe server, nu misca nici un deget din motive zic eu "personale".
2: Mai exista o categorie de admini, care "muncesc" in locul altora pentru a fi curat serverul.
3: Poate cineva e plecat intr-o vacanta, ocupat cu serviciul/scoala/facultatea, nu il obliga nimeni sa fie activ, am dreptate?
1: Sunt adminii aceia (nu dau nume) care indiferent daca este vreun aimer/waller pe server, nu misca nici un deget din motive zic eu "personale".
2: Mai exista o categorie de admini, care "muncesc" in locul altora pentru a fi curat serverul.
3: Poate cineva e plecat intr-o vacanta, ocupat cu serviciul/scoala/facultatea, nu il obliga nimeni sa fie activ, am dreptate?
© 2004-2017
Ai perfecta dreptate Floppy insa nu vad cu ce ar fi de folos sugestia.. Din cate am vazut este deja facuta sectiunea unde posteaza fiecare admin ban-urile/hack-urile care le dau si din ce motiv ;)
Pai daca sunt 20 de useri pe forum inregistrati... Au timp insa Batraneste
Ma rog...cati or fi ca nu i-am numarat Pana una alta nu avem altceva decat sa asteptam ;)