Harti kaka.g1.ro
Moderators: Mr.Teacher, deko1
gg_pyramids,o harta pe care am jucat-o pe alt server,i-am dat-o lui tzepos sa o puna pe server,a pus-o, dar nu inteleg de ce nu merge.
aim_headsht,de_aztec,de_train,de_dust2 harti care nu-mi plac si care asi vrea sa le scoti
PS: doar o parere
aim_headsht,de_aztec,de_train,de_dust2 harti care nu-mi plac si care asi vrea sa le scoti
PS: doar o parere
Nu o "vrea" serverul . Nu-i "prieste" . Efectiv intra in freeze si isi da restart cand vreau sa pun harta aia . Legat de hartile alea , nu o sa se scoata ca se joaca pe ele .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
In primul rand ar fi bug-urile ca nu poti intra sa joci cu toate ca e loc. E pusa faza cu /ct sau /t dar ma rog. In al doilea rand ar fi cu spawn-urile. La unele harti sunt puse bine, exemplu fy_dust, la altele la care s-au modificat e total eronat, exemplu gg_orange. Parerea mea e ca era mai bine sa le fi lasat cum erau
Pai va dati cu parerea si eu va zic ce se poate si ce nu . Si nu , nu comentez aiurea . Si da , joc destul pe server ca sa vad ce harti se joaca si ce nu . Legat de spawn-uri sa-mi ziceti exact hartile la care sunt spawnuri aiurea , eventual sa veniti cu un screenshot si sa-mi ziceti care spawn e de-an-p**ea si eu modific .
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
As aprecia daca ai face un screen pe locul aproximativ in care este spawn facut aiurea si sa si descrii situatia .
sa incep cu gg_toycarpark_cs16_b
spawn pe varful casei,de multe ori multi sunt neatenti si cad de acolo,realizezi ca raman cu 10 hp sau chiar mor.
gg_haggis,aici nu mai este nevoie de print ca pe toate casele de pe harta apari.
gg_orange,aici era bine daca ramanea spawn'ul cum era inainte,adica cum e pe snow,acum in mare parte spawn'ului este sus : baietii stau in colturile cladirii si asteapta sa apara altii.
Sper ca ti-am facut pe plac cu explicatiile
spawn pe varful casei,de multe ori multi sunt neatenti si cad de acolo,realizezi ca raman cu 10 hp sau chiar mor.
gg_haggis,aici nu mai este nevoie de print ca pe toate casele de pe harta apari.
gg_orange,aici era bine daca ramanea spawn'ul cum era inainte,adica cum e pe snow,acum in mare parte spawn'ului este sus : baietii stau in colturile cladirii si asteapta sa apara altii.
Sper ca ti-am facut pe plac cu explicatiile
Am rezolvat cu alea 3 harti , mai asteptam si altele .