Salut!
As putea spune ca e o forma de reclamatie ceia ce vreau sa fac!!pt ca in ziua de 24-5-2011 am fost banat cica pe serveru GODZ!!!Am jucat dimineatza in jurul orei 11:00 ..Dupa am fost plecat pana in jurul orei 17:00 am ajusn acasa si sa intru pe Cs. adica GODZ !!
connect godz.g1.ro
Connecting to godz.g1.ro...
You have been banned from this serve!?!?! ...As vrea sa stiu dC...si daca se paote afla cine a ma banat?!! ms...!
Nume reclamant : z1nk
Numele adminului reclamat : asta as dori si eu sa stiu
Motiv : Ban IP..92.85.142:51029..!!?!?!
Dovezi :
connect godz.g1.ro
Connecting to godz.g1.ro...
You have been banned from this serve
z1nk
Moderator: Mr.Teacher
Tu esti jneb00n . Ce ai scris tu acolo nu e ip . Mai verifica odata ... www.adresameaip.ro
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
92.81.201.126 ..... IP e de pe linku kare lai lasat http://www.adresameaip.ro
...sory de neintelegere ........in fine asta nu mai conteaza ca a fost scos...banu ...da as fi tare curios sa aflu si cn la dat daca se poate si dC .....ms
...sory de neintelegere ........in fine asta nu mai conteaza ca a fost scos...banu ...da as fi tare curios sa aflu si cn la dat daca se poate si dC .....ms
Nu ti l-a dat nimeni pentru ca este imunitate pe server. Probabil datorita multor ip-uri banate care incep cu 92.81, serverul te-o bagat si pe tine acolo. Si eu ma mai trezesc din cand in cand cu blind cand ma conectez pe server.
© 2004-2017