Nume reclamant :shultzw
Numele adminului reclamat :fH
Motiv :Imi da el HACK fara nici 1 motiv....
Dovezi :AM poza dupa ce mia dat hack
Ora si Data (doar in cazul in care ai luat hack):ieri adica 28 feb dupa 6 6 juma
reclamatie
Moderator: Mr.Teacher
Pai posteaza poza daca o ai sa vedem si noi ce si cum .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
sa sters dupa ce am dat rr la steam dar am martori
si in plus sti cum joc... am mai jucat noi 5v5 in echipa
Liberty : este butonul EDIT in dreapta,nu mai fa duble posting
si in plus sti cum joc... am mai jucat noi 5v5 in echipa
Liberty : este butonul EDIT in dreapta,nu mai fa duble posting
N-are cum sa se stearga decat daca stergi tu jocul . Si da , am mai jucat si stiu cum joci .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Oricum am mai multe cazuri cand astia imi dau hack ... dar ... pnm
Auzi ma smecheras cococas, abia asteptam sa faci reclamatia. Nu ma intereseaza cu cine ai jucat si cum jucai atunci...conteaza pe moment cand te-am prins, deci fail. De ce ti-am dat hack? Hm ia uitate in poza. Ai martori? Da, sunt care scriau ca ai wall si pe urma am stat spec 2 runde...cred ca la aia te referi nu?
PS: Eu niciodata nu am dat fara nici un motiv. ;)
PS: Eu niciodata nu am dat fara nici un motiv. ;)
© 2004-2017
GODZbreloC wrote:aici e facuta reclamatia pt godz? Sau one ?
Ti-am zis nu m-a "impresionat" la treaba cand a iesit fix pe om @ scena din x2. Inainte de a-i da hack-ul am stat 2 runde si mi-au fost de ajuns...plus ca nu e prima oara cand i-am zis "sa nu se mai joace cu focul". Andrei va cam stiu "grupuletul", si mi se parea normal sa-i sari in ajutor, dar sincer mie nu`mi pasa cu cine joaca, cand si de unde...eu sunt strict pe moment daca am vazut ceva suspect l-am articulat, fara sa ma uit cine-i. Poate sa fie WOW in g3, daca l-am prins ca-i acasa si se mai uita prin pereti, atunci sanatate.AndR3I wrote:Fii serios fh . Daca si de shultz zici ca are cod , ii clar . . . ma joc in fiecare zi cu el , nu are nimic ; la faza de pe one , i-am scris pe steam unde era omuletu'.
© 2004-2017
fH concluzia e ca esti un admin de kkt:) nu sti sa adminezi :*